Hej! Vill informera att vi har vissa rätter som inter står på meny, men det går och ordna om det så önskas,

förbeställningen görs minst en – två dag innan med följande rätter…..

 

 

Filetto di manzo con terrina di foie gras (Tournedos Rossini)         298: –

Oxfilé med ankleverpastej rödvinsås och friterad potatis.

Tornedó Foie Gras

Tender beef fillet with red wine sauce, duck liver and fried potatoes.

 

 

 

Bistecca a la Rydberg (Biff a la Rydberg)med dijonsås                        296: –

Tärnad oxfilé, potatis och lök med senapssås och råäggula.

Swedish Classic

Diced beef,potatoes and onions  with a delicious mustard sauce.

 

Filetto Provenzal ( Oxfilé Provencal)                                                       310 : – p/p

Serveras med Provencal potatis( tomat, basilika, bacon och vitlök)

och trancherad oxfilé. OBS! minst två personer

Provencal filet steak

Oven baked fillet steak with Provencal potatoes ( tomato, basil, diced bacon and garlic)

NB. minimum of two people per serving.

 

Fler rätter kommer snart.

 

Är det något du gillar och öskar vid nästa besök hos oss men inte hitta i vår menyn, kontakta oss säkrast efter 17 00 dagligen, och berätta vad som önskas! inget är omöjligt.